Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/consider/public_html/init.php on line 246
 - Latest Articles Comunitatea New Media
User: Parola:
   Tine-ma logat
Inregistrare  |  Am uitat Parola

Login  |  Inregistrare

ConsiderThisNews.com  - Latest Articles


Articole publicate

Hostmama.ro ofera hosting cu domeniu gratuit

Hostmama.ro web hosting Romania ofera solutii de hosting cu domeniu gratuit pentru persoanele sau firmele intresate sa-si construiasca o pagina web sau solutii de gazduire web gratuita.

[Citeste tot articolul]

Informatii web hosting Romania

Articolul este dedicat publicarii si popularizarii de resurse si informatii online despre serviciile de web hosting romanesti, precum si promovarea companiilor de gazduire web din Romania.

[Citeste tot articolul]

Rent a car fara garantie in Bucuresti

Articolul recomanda cele mai eficiente solutii de inchirieri auto in Romania, pentru a beneficia de cele mai ieftine oferte rent a car din Bucuresti, dar si cele mai bune tarife de inchiriere masini in aeroportul Otopeni.

[Citeste tot articolul]

Inchirieri auto fara garantie si rent a car ieftin

Articolul va arata cum puteti inchiria o masina ieftina in cativa pasi foarte simpli, pentru a optimiza si externaliza serviciile de transport dintr-o companie sau organizatie.

[Citeste tot articolul]

Low cost car rental in Bucharest Romania

Resurse si referinte turistice pentru inchirieri auto in Bucuresti, capitala Romaniei si servicii rent a car in Bucharest pentru clientii Travel&Business care sosesc la aeroportul Otopeni din Bucuresti.

[Citeste tot articolul]

Sfaturi si recomandari rent a car Bucuresti

Acest articol prezinta cititorilor mai multe sfaturi si recomandari de inchirierea unei masini in Bucuresti, modalitati de a inchiria o masina ieftina in Romania.

[Citeste tot articolul]

Travel Tech - primul eveniment profesionist din Europa de Est dedicat tehnologiei în turism!

TRAVEL TECH Conference New Tech, Social Media and Marketing in 2012’s Tourism 10 octombrie 2012, Cluj Napoca, România Grand Hotel Italia, Strada Trifoiului

[Citeste tot articolul]

Demareaza o afacere rent a car in Bucuresti !

Articolul este dedicat modului in care se poate incepe o afacere de inchirieri auto in Bucuresti si planul de afaceri pentru demararea unei afaceri rent a car, cu sfaturi si recomandari de la proprietarii de afaceri cu masini de inchiriat.

[Citeste tot articolul]

Vii cu avionul in Bucuresti? Inchiriaza o masina din Aeroportul Otopeni !

Turistii sau oamenii de afaceri care sosesc cu avionul in Bucuresti, pot inchiria un autoturism chiar din aeroportul Otopeni - Henri Coanda - sau pot solicita servicii de transfer cu sofer pentru orice localitate din Romania.

[Citeste tot articolul]

Afacerile rent a car din Romania

Articolul prezinta evolutia firmelor de inchirieri auto din Romania si influenta crizei economice asupra companiilor de inchirieri auto si a industriei hoteliere din Romania.

[Citeste tot articolul]

Bancile frantuzesti in colimatorul agentiile de rating

BNP Paribas, Societe Generale şi Credit Agricole au fost retrogradate de Agenţia de evaluare financiară Moody's Investors Service. Toate cele trăi bănci au reprezentanţe în România.

[Citeste tot articolul]

Phone 4 dual sim, o porcărie de 350 de lei

Phone 4 dual sim este copie perfectă a cunoscutului iPhone4G, cu câteva menţiuni. Nu are wi-fi, nu poţi să-i schimbi walpaperul iar bateria nu te ţine mai mult de 6 ore în cazul în care foloseşti telefonul.

[Citeste tot articolul]

Sentinta data la 3 ani de la accidentul auto

Adrian Cocoană, şoferul unui bolid Ferrari care în vara anului 2008 a lovit mortal un pieton, Florin Kovacs, în centrul oraşului Timişoara a fost condamnat la 4 ani de puşcărie.

[Citeste tot articolul]

Ce pregătesc chinezii în Deşertul Gobi?

Cu ajutorul unei hărţi GoogleEarth se poate observa că în deşertul Gobi se întâmplă lucruri foarte ciudate. Semne nemaiîntâlnite, fluorescente, conduc spre ipoteze dintre cele mai şocante.

[Citeste tot articolul]

Familiile sunt mai bina vazute de angajatorii europeni

Chiar daca rata şomajului este în creştere peste tot în Europa, angajatorii din ţările aflate în zona euro preferă cuplurile de muncitori şi mai puţin persoanele care vin să muncească singure.

[Citeste tot articolul]

Coca Cola se implica in protejarea ursilor polari

Compania Coca-Cola nu derulează vreun proiect anume de marketing. Pur şi simplu schimbă culoarea cutiilor clasice din roşu în alb. Compania participă astfel la programul de salvare al urşilor polari care trăiesc pe banchize.

[Citeste tot articolul]

Protecţie sporită la creditele ipotecare

Legiuitorii europeni lucrează la un proiect care cel mai probabil va fi de anul viitor valabil pentru toate ţările din Uniunea Europeană. Protecţia creditului ipotecar impune şi o altă regulă pentru bănci.

[Citeste tot articolul]

Coca Cola - bautura buna la toate in gospodarie

Cu siguranţă că suntem cu toţii topiţi după gustul unic al răcoritoarei americane, cea mai populară din lume. Ce efecte are ea asupra corpurilor si copiilor din jurul nostru?

[Citeste tot articolul]

Spiderman in varianta franceza la Bucuresti

Un francez s-a căţărat pe Hotelul InterContinental din Bucuresti în 15 minute. Nouă ne place să facem din orice tentativă dintr-asta nebunească un eveniment.

[Citeste tot articolul]

O veste buna despre Euro

Cresterea nejustificata a monedei unice ]n raport cu leul autohton are şi un happy-end. Pentru că în zilele acestea se decid accizele de anul viitor la gaz, electricitate, combustibil şi alte minuni, guvernul are toate pârghiile necesare.

[Citeste tot articolul]